Motion FML

Vaknade precis hemma hos sockret. Vi fortsätter vår gulligulliga relation. Utan sex. Antingen tycker han verkligen om att spendera tid med mig eller så är han bög. Söt som fan är han i vilket fall. Väntade ändå uppe till kl.03 för att han inte ville att jag skulle gå hem själv från jobbet. Då tänkte jag tyst för mig själv att det har jag alltid gjort. För det gör man ju! Det är bara till farmor som man småljuger lite och säger att man inte gör det eftersom hon hade fått ett sammanbrott om hon visste att jag inte ens orkade gå RUNT parken utan envisas med att gå rakt igenom i mörkret i och med att man då sparar cirka en minut. Det känns alltid lika värt det kl.04 på morgonen.

Anledningen till att jag träffar den här killen är att det inte är något krux. Inga andra brudar, inget tvekande. Han tappade inte intresset fast jag inte hade tid att träffa honom på nästan två veckor. Egentligen hade jag tid men det kändes som att man bara blev tilldelad en viss kvot av misslyckade relationer per år och att jag redan använt min. Ville helt enkelt inte sabba något. Var inte redo för något bra.

Men jag tror att jag börjar bli det nu. Börjar kännas som att det kanske hade varit kul att ha något mer psykiskt intimt med någon. Öppna sig och våga riskera att bli bränd. För allvarligt talat, vad som än händer så har jag varit med om värre. Dessutom är han underbar mot mig. Berättat för sina föräldrar att han har träffat världens tjej.
I vanliga fall hade jag varit 100 mil härifrån nu med första bästa idiot i sällskap men det känns faktiskt okej den här gången.

Jag vill inte ha något superseriöst men jag tror att jag kan kompromissa lite för hans skull om han klarar uttagningarna och örådet. Det vill säga min bästa väns utvärdering. Hittills har det sågats uppåt 15 killar. Han blir fan aldrig nöjd! Men han har en poäng. En potentiell pojkvän måste funka med honom också. Är man så tajta polare kan man inte ha en pojkvän som inte funkar i den relationen.

Har inte puffat på honom med nosen än dock. Men det är en tillitsgrej. Måste veta om han klarar av hela den här grejen. Jag då alltså.


Det här känns bra och nu ska ingen få komma i vägen. Ska det skita sig, vilket det antagligen gör, så ska det inte vara på grund av andra. Speciellt inte fåniga trollkonstnärer utan något med verkligheten att göra.

Over and out. Dags för gymmet!


1 2 3 Däcka!

Krogsöndagen igår kan bara beskrivas som trevlig. God mat och goa människor. Dock var min kropp inte alls med på att supa. Blev inte riktigt full utan mest bara mätt. Hade kul ändå. Fuldansade järnet med min allra käraste vapendragare och fick alla att känna sig lite obekväma. Precis som det skall vara!

Vaknade upp på ett nytt ställe idag. Anledningen till varför jag var där är ännu oklar men jag gillade det. Det var mysigt på det där "Jag vill ligga för att jag tycker om dig"- sättet. Jag förstår inte varför jag inte har träffat honom mer än vad jag gjort innan. Nu när jag tänker efter så har han faktiskt hört av sig jättemycket. Jag lovar att det var den där jävla trollkonstnären som satte griller i huvudet på mig. Men den tiden är över! Jag ska fan inte lägga resten av mitt liggande på hyllan för någon som inte kan ge mig så mycket bus som jag vill.


Att trollkonstnären trollar i sängen är dock ett faktum. Svårt att leva med, ännu svårare att vara utan. Jag hade gärna haft lite trolleri i natt men med tanke på vilken jävla jackpot den killen är fysiskt sätt så var det jävligt bra ändå.
Det skall icke klagas!

Nu kaffe! Och mys i soffan innan gymmet. Det är när man umgås med en kille såhär som man undrar varför man så stenhårt vägrar ha ett förhållande.


Boys will be boys.


Nu du!

Att våran chef är självupptagen eller, haha. Har börjat chillsupa. Eller chill och chill. Jaaa ääää pessfull! Baby är rätt tankad också och jag vettifan vart detta leder. Antingen däckar vi i ett dike eller så gör vi dumheter. Like a baws!


Mys med älskling!

Väntar på att baby ska duscha klart så vi kan dra till Foxen och kolla på tävlingen. Sen blir det förfest på B&B och sen tillbaka till Mårtensson. Kommer bli en flippad kväll!

Får se om det finns fientliga soldater på plats ikväll. I så fall blir det intressant. Jag eldade nog på det hela igår men nu är det på mina villkor så vem fan bryr sig.

Uppdaterar senare i slirigare tillstånd!





When I say jump
You say how high
And when I say go
We go all night


J is tha shiet.

Vart och gymmat med J idag. Det var kul kombinerat med dödslängtan. Precis som det skall vara :)

Pratat ut med trollkonstnären och jag tror det här är första gången jag har haft ett sånt snack utan att avsluta med orden "dra åt helvete". Jag börjar nog bli vuxen och min aggressiva sida dyker upp allt mer sällan. Borde göra det oftare, fundera och känna efter innan jag exploderar.
Trots att min relation med den här killen har förändrats, trots att mina vänner jämför honom med rent gift så tycker jag ändå bra om honom. Han tog ett bra beslut även fast vägen till det var lite krånglig. Och jag förstår honom. Jag kan vara helt omöjlig..
Men en dag träffar man någon som älskar just den sidan, som kan hantera den. Då kommer jag lugna ner mig och ge hela jävla hjärtat.

Men tills dess skall jag vara så där awesome och underhålla mina vänner så där som bara en riktigt skruvad typ kan göra. Börjar med krogsöndagen på Mårtensson. Jag har lovat att promota jobbet på mitt eget sätt, det vill säga att vara katastrof personifierad. Aaaand action!

Ikväll ska jag och J till 035 för att vara fan club till grabbarna. Sedan jobb från 22. Kul kväll! :)


Upp och hoppa!

Sparkat upp stans största latröv ur sängen. Den människan behöver fan motiveras ordentligt för att gå till jobbet. Men det är väl det man har vänner till.
För att vara lite snäll för en gångs skull fixade jag frukost och satte på hans favorit serie. Shiet vilken toffel jag kan vara.

Dags för yoga trots att det är så bögigt att jag nästan vill dö. Proffsen tittar dock väldigt dömande på mig när jag fnissar till varenda gång vi gör saker som enbart kan få en att tänka på sex. För ett tag sen förklarade jag det för en tjej i omklädningsrummet och demonstrerade. Hon har inte tittat på mig sen dess. Måste komma på en bra hälsningsfras som typ "Moooorning sexy!". Hon kommer svimma på fläcken. Win!



N visade mig den här bilden igår. Fick mig att skratta i alla fall.


Fyllegubbe

Haft världens dräggigaste as på jobbet idag. I och med att jag jobbade med R fick jag äran att slänga ut honom. Jag är ju inte så speciellt stor så när han inte ville gå tog jag till fula trixs. När han stod med ryggen mot bevakningskameran drog jag en ölflaska så hårt jag kunde i kulorna på det jävla äcklet. Sen gick det mycket enklare att leda ut honom.

Det kändes väldigt, väldigt bra. Lite som att ge igen på allt och alla. Nu skall jag och killen med timing sova. Köss


Update

Med tanke på ett tidigare inlägg. Det var som jag trodde. Det är helt jävla lönlöst att låta nya människor komma in för de kommer nog aldrig uppskatta och respektera, det som skall föreställa jag. Tydligen kan man avsluta en vänskap på sms. Riktigt stiligt.
Förlåt jag glömde helt, vi kan snacka - när han har tid.

My ass att vi ska snacka, jag väntar FAN inte på en lam förklaring. Det har jag väntat tillräckligt på.
Jag ger det en månad så är han tsm med den där andra bruden.

Nu ska jag hem och han kan dra åt helvete.


Done

Sovit färdigt. Tittade mig i spegeln och frågade mig själv vart min kropp tagit vägen. Dags att börja äta igen, lägga av med alla dumheter och ge musklerna en chans. Med mina supergener lär det gå asfort .

Because I'm awesome and shit!





Bild på mig och No Play xx. Finfin häst.


Ibland är det okej att åka rutchkana på kemiska substanser, alldeles för tidigt på morgonen.

Jag ska vara ärlig. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha just nu. Jag har ingen aning om vilken typ av människa jag vill vara med. Hur han ska se ut, hur han ska bete sig, vad han ska jobba med och vilka språk han ska prata. Jag har ingen aning om vad jag vill ha.

Men jag vet vad jag inte vill ha.

Jag vill inte ha någon som ljuger för mig. Jag vill inte ha någon som manipulerar mig, någon som går bakom min rygg och ständigt sätter mig i skiten. Jag vill inte heller ha någon som inte tänker på vad jag känner eller hur jag mår.

Många människor har behandlat mig okänsligt men jag gnäller inte. För jag har varit värre. Jag har varit så jävla elak så många gånger att min chans på en plats i himlen är så stenkörd som det bara kan bli. Kanske kan jag mygla mig in genom att dö för mitt land eller nått men det känns avlägset.
Mitt slag i huvudet var JH. En underbar människa som gav mig allt. Jag spottade honom i ansiktet och drog med någon annan. Jag fintade honom konstant då kan försökte konfrontera mig, hitta sanningen. Fick honom att ge mig chans efter chans fast jag inte ville ha dom. Han var min källa till bekräftelse. I hans ögon var jag det bästa som fanns. Jag behövde höra det för att kunna leva med vad jag egentligen var och vad jag egentligen gjorde. Mina svek och min oärlighet förstörde honom. Vad jag vet har han inte träffat någon ny sen dess. Sånt är svårt att leva med.

Några förhållanden senare kändes det som att jag frusit till is. Sårat och blivit sårad om vartannat i en alldeles för jävla lång tid. Byggt upp murar av attityd och försvarsmekanismer. Svarat dåligt på min omgivning och bara kört på. Är det tråkigt på jobbet? - festa mer. Kassa vänner? - byt ut dem. Otrogen pojkvän? - kvadda hans bil. Total livskrash? - tänd på.

Vägrat släppa in någon.

Den episoden av mitt liv är över. Jag har till och med nästan slutat fly. Så många människor jag lämnat på fläcken. Raderat de ur mitt liv. För att jag har varit så satans rädd. Vill inte vara rädd mer. Jag borde inte behöva vara det. Jag har någon gång flytt från alla jag umgås med idag. Jag hade bara tur att de jagade mig..



Just därför är det så viktigt just nu. Det är inte en meningslös kk-relation det handlar om. Det är hela min inställning till tillit och respekt. Min attityd till frågan om det ens är värt att låta andra lära känna mig.

Så snälla, har du tänkt att förstöra det som börjat kännas tryggt. Ta första avfarten från mitt liv för jag orkar faktiskt inte med en till återvändsgränd.


Whops..

Där fick jag. Asshole.


Knas

Det är galet på så många sätt men det är okej. För HubbaBubba är hemma igen <3


Shiet.

Förfest med Singstar/rockband. Jag var så upptagen med att inte missa första versen på låten att jag totalt sket i att underlägget följde med glaset när jag skulle hiva i mig det sista innan jag skulle regera totalt på "My own worst enemy". Tidigare ikväll när jag lovade att jag inte skulle bli odräglig - tja, jag ljög!






"Jag ska du sjunga en enda låt till så behöver jag mer vin."
Emma


18.02.12

I would give you the stars in the sky
But they´re too far away
If you were a hooker you´d know
I´d be happy to pay

If suddenly you were a girl
I´d be suddenly gay




Fan ta min jävla rumpa!

Vad är det egentligen för fel på mitt satans arsle?!

Jag har absolut inga problem med resten av min kropp. Javisst, mitt hår är nästan självlysande, jag har alldeles för mycket lårmuskler för att vara tjej (tack ridningen) och mina ögon ser ibland ut att vara på väg ut ur huvudet på mig. Men det är okej, jag kan leva med det. Jag är snygg ändå. Men rumpan!

Wtf?!
Hur jag än gör så får den inte plats i vilka jeans jag än provar. Jag menar, de kan sitta helt perfekt upp till låren men sen, MEN SEN, så ska jeansjävlarna upp över rumpan och då får man tamefan slita. Väl på är det inga problem men den där tiden man får lägga varje dag på att få på sig skiten är ju slöseri! Sinnessjukt!

Scenario:
Linda har dragit hem finfint ragg, allt går kanon men dagen efter då man lite smidigt skall lalla ut då går allt i stöpet. Försöker få på mig jeansen på vägen ut, misslyckas, ramlar och välter ut random föremål. Kört.

Faaaan...


Hellre en stor anka i en liten pöl än en liten anka i ett stort hav.


Relationer är lite som det franska språket, man gör det mer komplicerat i stället för att förenkla. Den allra bästa relationen jag har är också den enklaste. Den är med min bästa vän. Vi är vänner för att vi älskar varandra något så kopiöst att en vecka isär känns som ett år utan luft. Den bygger på tillit, humor och uppskattning. Ett telefonsamtal kan göra hela min dag och umgås vi för mycket får jag träningsvärk i magen av att ha skrattat så mycket.

Just den här relationen är det tryggaste jag har upplevt och jag vågar mycket mer nu för jag vet att skulle jag balla ur så finns min bästa vän alltid där.

Den här personen är kille. Vi har dejtat, brutit upp, varit osams och sedan insett att vi behöver varandra. Det får mig att tänka lite på att man aldrig skall döma ut någon baserat på hur allting började. Om ett random ligg kan bli en bästa vän, finns det verkligen gränser för hur relationer kan utvecklas då?


Sådan som drar

Ju äldre jag blir desto klokare blir jag. Jag är fortfarande temperamentsfull och impulsiv men jag lär mig. Jag har accepterat att människor sällan når upp till mina förväntningar och det är okej. Snacket bakom ryggen får man leva med och jag mår inte direkt sämre av det. Det är bara en bekräftelse på att mitt liv är mer intressant än deras.

Att ljuga mig rakt upp i ansiktet är däremot helt fucking oacceptabelt. Har jag blivit så bullshitad som det sägs att jag blivit så är det faktiskt bara att gå därifrån. För två år sedan hade jag blivit arg men nu är jag mest orolig över mitt omdöme. Är det verkligen så dåligt att jag ger en falskt människa all min tillit?

Hoppas inte det.






Fan vad jag saknar mina syskon, ni är guld.


Namnamnam

Så mycket man hade velat säga och sedan bara gå därifrån. Smack. Ner i backen med dig.


Alla hjärtans dag

Gillar verkligen sådana här dagar. Första året som singel men det är ändå mysigt. Hade världens kväll på jobbet igår med slagsmål och idioter så känns bättre idag när det är lite mysigare stämning.

Blev överraskad av Sveriges mest spontana kille idag. Har saknat honom när vi inte har snackat men det verkar som att han levererar när det är alla hjärtans dag i alla fall. Tur att någon gör det :)


Locket på.

Jobbigt läge idag alltså. Så nu gör jag det jag gör allra bäst. Lägger locket på och slutar känna. Älskade jävla mamma, måste du vara så fucked up?



Upptagen vecka från och med ikväll. Studentfest på jobbet i morgon, massa plugg. Skitbra, då hinner jag inte göra dumheter. Måste hinna åka hem någon dag med..

Lika bra för trollkonstnären verkar ju kila stadigt på andra fronter. Bög.

Fan vad jag gnäller. Bättre om jag jobbar i stället. Med världens bästa Pejje <3


Dear God.

Förvandlade min något pryda (nyktra) kollega till en full och lesbisk slampa igår. Det kändes jävligt bra. Jag smsade hennes pojkvän och förklarade att jag ägde henne nu (?). Jag tror att jag har dålig kvinnosyn.

Nu är gänget i vilket fall på väg till Gekås. Jag är fortfarande full. Stabilt.



Trekant

På fredag skall jag och Gräddish ligga. Trollkonstnären måste faktiskt vara med på det här även om han är något diskutabel i sitt beteende. Over and out.


Fina älskade B&B

Gick ner på B&B och skulle dricka te. Nu är klockan sex på morgon och Gräddish deklarerar att hon har världens längsta tunga och kan slicka sin pojkvän bakom pungkulorna... Jag dör.

Det är sånt här vi pratar om på jobbet, inte så konstigt att jag blir mer och mer skruvad för varje dag som går.


Two's company, three's a sandwich.

Jag tål mycket, jag uppskattar mycket och jag är ganska liberal när det gäller olika typer av relationer.
Jag är inte speciellt svartsjuk då tidigare relationer har lärt mig att det inte spelar nog roll om du är svartsjuk eller inte. Händer det något så händer det oavsett och det är faktiskt bara jobbigt att inte kunna lita på sin partner. Man får fan jobba på sina problem eller dumpa.

Nu är jag dock i en situation jag aldrig varit i. Idioten jag har träffat det senaste har löst hela sex- och närhetsgrejen på ett riktigt konstigt sätt. I och med att jag inte ser någon direkt framtid med honom bryr jag mig inte om ifall han ligger med andra vilket är fallet nu. Med en twist.
Han ser det inte själv för han ser sig själv som singel. Vilket han teoretiskt sätt är.

I verkligheten har två flickvänner.

Han träffar mig när han är på ett humör och den andra tjejen när han är på ett. Och har en relation till oss båda.

Kalla mig knas. Jag delar gärna, men inte 50/50. Så liberal är jag inte.
Hade vi lekt tillsammans hade det varit annorlunda men nu känns det rent av bara falskt. Inte emot mig för jag vet hur det ligger till (tror jag). Men mot henne.
Inte för att jag bryr mig riktigt, hon verkar inte vara en bra människa.

Nytt offer?


Låt uttagningarna börja!


Kapten fucking Röd!

Dags för Kapten Röd på jobbet. Schaabam!

Alla är taggade som fan och det kommer bli en kanonkväll men när skiten är över behöver jag fan ligga alltså.


11.02.12

Go ahead and party while you're still young. But who's gonna have your back when it's all done?


Vad hände med tjejen som alltid hade förhållande?

Ibland är det bra knasigt. För ett år sedan var jag övertygad om att jag hittat rätt kille för all framtid. HAHA. Efter det hade jag ett annat förhållande som gick riktigt dåligt. Så nu är jag singel. FOOOOR REEEAAAL.

Det var rätt svårt i början. Vänja sig vid att vara själv, känna trygghet i sin egen personlighet och allt det där andra. Men det gick. Nu är det klappat och klart och jag kan gå hem efter jobbet och nana. Själv.
Jag är inte beroende av någon annan på samma sätt och det är skönt samtidigt som det skrämmer mig. Hur många i min omgivning bryr jag mig faktiskt om egentligen? HubbaBubba såklart. Han är alltid bäst. Druglady är också ganska viktig. Stålis, daddyo, Blandra och sugarpants känns också som viktiga faktorer i mitt liv. I övrigt klarar jag mig fett bra själv. Då och då hittar man dock personer som egentligen inte har något att göra i ens liv överhuvudtaget. I sådana situationer blir jag arg. Nej, inte arg - vrålförbannad. Så när jag kom hem från jobbet så sprang jag en sväng. Bra för nerverna tänkte jag.
Två timmars sömn, ilska och tio minus ledde till att jag spydde och blödde näsblod i en kvart. Fuck YOUR life.

Slut på bögigt snack om det däringa. Nu ska jag sova, känner mig som en tjackpundare som tänt av.







-  Vill du se ett magiskt trick?


-  Ja, gärna!


- Poof. Du är singel.

True that.


Dax för att bli ännu blondare!

Vaknade tio över ett, skulle vara hos frisören halv två. Panikade på mig mjukisar och solglasögon för att sedan kuta till stan. Så jävla stiligt.

Kommer bli en helt sinnessjuk helg med bra spelningar på jobbet. Kapten Röd kommer på lördag och då blir det antagligen ganska galet.

Trollkonstnären är iväg i helgen. Good for him, hade antagligen slagit ihjäl honom annars..
(Trollkonstnären är ett ligg av högsta kvalité men råkar vara äckligt lik mig vilket skapar problem. Han är alltså dryg, uppkäftig och helt omöjlig.)


För mycket redbull och för lite vodka.

Om man sitter på trappan och röker när klockan är nio på morgonen, man slutade jobba för några timmar sen men har drivit runt och sysslat med random aktiviteter tills nu. Är det en morgoncigg eller nattcigg då?
Djup fråga - jag vet. Är själv ganska imponerad.

Så här dags på dygnet vet man som bartender varken upp eller ner, man borde ha sovit för länge sen men är av någon anledning fortfarande vaken. För mycket redbull och för lite sprit. Efter en body shot-incident är jag numera förbjuden att dricka på jobbet vilket innebär att jag i princip är nykter jämt. Förutom när jag är ledig för då jääääävlar. Dock blir jag en riktig pappskalle på fyllan men det kan vara rätt kul det med. Som jag brukar säga, det var inte moget men väldigt kul :)

Det var en torsdagskväll på jobbet idag. Chefen full och jag fick göra lite som jag ville. Med det menas mycket shots och rosa fluffiga drinkar. Till chefen då.


Här med deklarerar jag att jag har tagit upp mitt bloggande!

Nu var det väldigt längesen jag bloggade och jag kände på vägen hem från jobbet idag att nu jävlar är det dags igen. Jag kommer skriva om vad som sker när man applicerar en tjej med alldeles för mycket attityd i en bar, hur man hanterar ex-pojkvänner (eller snarare om hur man inte hanterar dem..), det intressanta med random ragg, fantastiska fyllor, inte lika fantastiska fyllor, urflippade vänner, knasiga upptåg, idiotiska misstag och inte minst - kärleken till kaoset.

Jag vägrar blogga om träning, kost, själsliga aktiviteter och annat nonsens. Här har ni lite äkta galenskap ur ett helt vanligt liv. Så kan ni garva i stället för att få dåligt samvete för allt det där ni borde göra.

Köss!

Jag är btw rätt smart så om jag skriver om korkade grejer så är jag antagligen ironisk eller satans odrägligt full. Schaabaam!

RSS 2.0